Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantná FOTO fešáka z kráľovskej rodiny: Na webe len v boxerkách!

Kráľovná Alžbeta Ii. nie je nadšená z toho, keď sa s jej rodinou spájajú škandály a kontroverzné správanie. Zobraziť galériu (6)
Kráľovná Alžbeta Ii. nie je nadšená z toho, keď sa s jej rodinou spájajú škandály a kontroverzné správanie. (Zdroj: TASR)

LONDÝN - Kráľovná asi nebude nadšená! Život členov britskej monarchie sa dosť líši od toho, ako žije väčšina bežných smrteľníkov. Okrem určitých privilégií musia dodržiavať aj etiketu a viacero pravidiel. Odhalené fotky a kráľovská rodina sú nepredstaviteľná kombinácia. Aj napriek tomu však Arthur Chatto (18), vnuk nebohej princeznej Margaret, zverejnil na instagrame záber, kde pózuje viac vyzlečený než oblečený.

Z rozkošného chlapčeka je dnes sexi svalnáč! Hoci sa pozornosť médií a verejnosti dostáva najmä vybraným členom britskej monarchie, raz za čas sa postarajú o rozruch aj menej známi jedinci. Aktuálne napríklad Arthur Chatto, 18-ročný syn Lady Sarah Chatto, ktorá je neterou britskej kráľovnej Alžbety II.

Sympatický mladík je totiž podobne, ako väčšina jeho rovesníkov, aktívny na sociálnych sieťach. Príspevky tam zverejňuje len občas, no ten posledný si rozhodne zaslúži aj vašu pozornosť. Fešáčik sa totiž zvečnil len v boxerkách a vystavil na obdiv svoje svalnaté telo.

Ako na pomerne kontroverznú fotku reagovala samotná kráľovná a či o nej vôbec vie, nevedno. Isté ale je, že slečny z celého sveta sa idú priam potrhať, aby fešáka s modrou krvou zaujali. „Bože môj, si taký sexi! Prosím, vezmi si ma za ženu a staň sa mojím princom,” znejú vybrané z nich. Nuž, Arthur určite nebude mať núdzu o nápadníčky, čo poviete?!  

FOTO odhaleného svalnáča Arthura Chatto nájdete v GALÉRII>> 

V roku 2002 Arthur Chatto pomáhal britskej kráľovnej s vlečkou na šatách.
Zobraziť galériu (6)
V roku 2002 Arthur Chatto pomáhal britskej kráľovnej s vlečkou na šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodinaArthur Chatto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu