Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi ako za starých čias: Demi Moore (54) sa vyzliekla pred kamerami - Aha!

Demi Moore Zobraziť galériu (11)
Demi Moore (Zdroj: Vertical Entertainment)

LOS ANGELES - Ešte nepatrí do starého železa! Reč je o Demi Moore (54), ktorá sa už síce neradí medzi najmladšie herečky, no ešte stále sa má čím pochváliť. Dôkazom sú zábery z novej romantickej drámy s názvom Blind. Tmavovláska sa pred kamerami predviedla v provokatívnej spodnej bielizni a potvrdila, že hoci jej roky pribúdajú, sexepílu má stále na rozdávanie.

Písal sa rok 1996, keď krásna Demi Moore predvádzala vo filme Striptíz svoje krivky. Ubehli desaťročia a z herečky je dnes zrelá 54-ročná matka troch dospelých dcér. O svoj zovňajšok sa tmavovláska ale stále príkladne stará. A tak nečudo, že ju tvorcovia pred kamerami ešte stále radi vyzlečú. 

Najnovšie sa tak stalo v počine s názvom Blind. Demi v ňom stvárňuje vydatú ženu, ktorá sa zapletie so slepým spisovateľom. Muža, ktorý pri autonehode stratil manželku i zrak, stvárnil Alec Baldwin. 

Práve jeho účinkovanie bolo ostro kritizované zo strany The Ruderman Family Foundation - organizácie obhaujujúcej ľudí zo zdravotným postihnutím, ktorej sa nepáčilo, že vidiaci Baldwin stvárňuje slepého človeka. „Je to len ďalší príklad toho, ako sa z postihnutia stáva akýsi kostým,” vyjadril sa v stanovisku prezident spomínanej organizácie. 

FOTO vyzlečenej Demi Moore nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu