Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najhoršie FOTO Chandlera z Priateľov: Ó, môj Bože, TOTO je dosť zlé!

Matthew Perry ako charizmatický Chandler. Zobraziť galériu (8)
Matthew Perry ako charizmatický Chandler. (Zdroj: Warner Bros. Television)

LOS CABOS - Totálne zanedbaný! Časy, keď Matthew Perry (47) stvárnil charizmatického Chandlera v obľúbenom seriáli Priatelia, sú už dávno preč. V nenávratne je aj hercov šarm. Pribúdajúce roky a drogová závislosť mu na kráse nepridali... V hroznej forme je tiež jeho figúra. Kým mnohí jeho kolegovia sa aj v zrelom veku pýšia svalnatým telom, seriálový Chandler by sa radšej bez trička nemal na verejnosti pretŕčať.

Dokonalý zovňajšok je v šoubiznise žiadúci. A práve preto sa mnohé hviezdy usilujú udržať si čo najdlhšie mladistvý vzhľad. Skrášľujúce procedúry, plastické operácie, diéty, pravidelný pohyb - to všetko je v prípade celebritných dám samozrejmosťou. A nielen pre ne, ale aj pre väčšinu ich mužských kolegov. 

Medzi hviezdami sa však nájde pár výnimiek, ktoré svoj vzhľad vôbec neriešia. Z pohľadu do zrkadla si napríklad nerobí zbytočné vrásky herec Matthew Perry. Ten si ako predstaviteľ sympatického Chandlera v Priateľoch získal mnoho fanúšičok, ktoré ale jeho aktuálne fotky dosť šokujú. 

Perry sa momentálne nachádza v Mexiku, kde si spoločne s pár priateľmi užíva chvíle oddychu. Ako väčšina prominentov, ani on sa nevyhol pozornosti paparazzov. Tým sa podarilo spraviť aj záber, ktorý pokojne možno zaradiť medzi hercove najhoršie fotky. Zachytili ho totiž bez trička a pohľad na jeho ovisnuté prsia a brucho príliš neohúri...

Aktuálnu FOTO Matthewa Perryho bez trička nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Matthew PerryPriateliaFriends
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu