Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najkrajšie promi prsia, aj dole bez: Keď však uvidíte jej hlavu...

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (11)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto nevyšlo! Emily Ratajkowski (26) patrí nepochybne medzi najpríťažlivejšie celebrity súčasnosti. Jej prirodzene veľké prsia sú považované za najkrajšie v šoubiznise a kráska ohúri aj tváričkou a zvyškom tela. To už neraz predviedla v plnej paráde. Urobila tak i nedávno pre LOVE magazín. Oveľa viac ako nahotou však zaujala nemožným účesom.

Nemá problém s nahotou ani s experimentami! Emily Ratajkowski je známa nielen ako modelka, ale má za sebou aj viacero hereckých skúseností. Najmä jej mužskí priaznivci veľmi dobre vedia, že sa svojími štíhlymi krivkami a bujným prsiami rada pochváli. 

Na obdiv ich vystavila aj v magazíne LOVE. Emily zvečnil v Evinom rúchu známy fotograf Patrick Demarchelier a vybrané zábery sú dostupné aj na instagrame.

Tam mohla kráska nájsť aj reakcie, ktoré ju príliš nepotešia. Viacerí fanúšikovia totiž otvorene skritizovali krátky účes, s ktorým sa Ratajkowski predviedla. „Si nahá, a predsa sa mi to nepáči. Takéto vlasy ti vôbec nesvedčia a robia ti akúsi veľkú hlavu,” nekládol si servítku pred ústa jeden z pánov. Našťastie, nešlo o trvalú zmenu účesu, len o šikovný trik kaderníkov.  

Viac FOTO krásnej Emily Ratajkowski nájdete v GALÉRII>>

Emily Ratajkowski sa pred objektívom Patricka Demarcheliera predviedla v plnej paráde a s krátkym účesom.
Zobraziť galériu (11)
Emily Ratajkowski sa pred objektívom Patricka Demarcheliera predviedla v plnej paráde a s krátkym účesom.  (Zdroj: Patrick Demarchelier pre LOVE magazine)

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu