Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Líder Olympicu šokoval rozkrokom: Sranda á la Petr Janda!

Petr Janda Zobraziť galériu (5)
Petr Janda

PRAHA - Uff! Spevák Petr Janda (75) je podobne, ako mnoho mladých hviezd aktívny na sociálnych sieťach. Tam rád dokazuje, že mu nechýba zmysel pre humor. A hoci príspevok, ktorý líder kapely Olympic najnovšie zverejnil na nete, nepatrí k tým najvkusnejším, medzi fanúšikmi vyvolal množstvo nadšených ohlasov. Vidieť legendu českej hudobnej scény v poriadne zarezaných kraťasoch... Nuž, to sa často nestáva!

Nie je tajomstvom, že Petr Janda je veľký šoumen. Chuť vtipkovať a zabávať sa ho nepúšťa ani na staré kolená. 75-ročný spevák spoločne s kapelou Olympic stále vystupuje a nezabúda ani na fanúšikov. Tých najnovšie zaskočil fotkou, ktorú zverejnil na facebooku. 

Janda na zábere pózuje v teplákových kraťasoch, ktoré má vytiahnuté až pod prsia. Vďaka tomu sa svetu naskytol pohľad na jeho zvýraznený rozkrok. „Už mi je dobre,” pripísal k fotke Janda, ktorý sa takto určite nemohol cítiť príjemne. 

Avšak komická fotka svoj účel splnila. Fanúšikovia ju nadšene zdieľajú, lajkujú a komentujú. „Vedieť starnúť a dokázať si robiť srandu sám zo seba je chvályhodné,” neskrýval nadšenie jeden z nich. „Zlepšili ste mi náladu. Len máloktorá hviezda by zverejnila na internete takúto fotku. Za mňa palec hore,” pridali sa ďalší. 

Fotku výstižne okomentovala aj jeho manželka Alice. „Asi sa s tebou rozvediem,” reagovala a pridala aj vyrehotaných smajlíkov. „Som ohromený záujmom o moju fotku. Vyhlasujem súťaž o foto na túto tému. Možno by sme tak mohli demonštrovať odhodlanie bojovať proti rakovine semeníkov, či krčka maternice. Pustite sa do toho!” vyzval fanúšikov Janda. 

Šokujúcu FOTO Petra Jandu nájdete v GALÉRII>>

   

Viac o téme: OlympicPetr Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu