Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Narodeninový žúr princezničky: Luxus... Toto oči smrteľníkov často nevidia!

Grécka princezná Olympia oslávila 21. narodeniny v predstihu. Zobraziť galériu (16)
Grécka princezná Olympia oslávila 21. narodeniny v predstihu. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Prepych a extravagancia! To sú slová, ktoré dokonale vystihujú veľkolepú narodeninovú párty gréckej princeznej Olympie. Tá už v predstihu oslávila 21. narodeniny a gratulovať jej prišli aj vybrané celebrity. Ako prezrádzajú fotky na instagrame, žúr bol plný výstredných outfitov a bolo sa veru na čo pozerať.

Na topkách sme vás už v minulosti informovali, že grécka princeznička Olympia nepatrí k aristokratom, ktorí si svoje súkromie strážia. Práve naopak. Dcéra korunného princa Pavlosa a jeho manželky Marie Chantal sa rada pochváli štíhlou postavičkou a luxusným spôsobom života. 

Blondínka v týchto dňoch zásobuje instagram z veľkolepej oslavy, ktorá bola oslavou jej 21. narodenín a 50-tky jej otca Pavlosa. Párty sa niesla v štýle "5021 revolution" a hostia mali pri výbere outfitu staviť na extravaganciu a vyvolať revolúciu.

V luxusných priestoroch sa to hemžilo ženami s výstrednými doplnkami a klobúkami. Poriadne odvážny bol outfit modelky Indie Hicks, ktorá bola družičkou na svadbe Lady Diany. Tá prišla na párty do pol pása nahá a "ozdobená" bodypaintingom. Nezvyčajná bola tiež výzdoba, ktorú tvorili krásne kvety a farebné balóny rôznych veľkostí. Spomedzi celebritných hostí možno spomenúť Paris Hilton so sestrou Nicky, či návrhára Valentina. 

FOTKY z narodeninovej oslavy princeznej Olympie nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Grécka princezná Olympia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu