Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovské zúfalstvo českého herca: Ženu mu zavreli do blázinca!

Jiří Krampol si robí starosti o svoju manželku Haničku. Zobraziť galériu (4)
Jiří Krampol si robí starosti o svoju manželku Haničku.

PRAHA - Trápi sa! Herec a zabávač Jiří Krampol (78) nemá v týchto dňoch dôvod na úsmev. Jeho manželka Hana (56) je totiž od piatku zatvorená na Psychiatrickej klinike Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. Dohnali ju tam vážne epileptické záchvaty, ktoré boli prejavom toho, že svojská blondínka kombinovala lieky a chľast. Známy umelec sa netají tým, že lekári dvíhajú nad jeho polovičkou varovný prst!

Ani kvapku! Jiří Krampol a jeho manželka Hanička sú známymi postavičkami českého bulváru. Na konte majú zopár škandálov a 56-ročná blondínka nemá problém vykvákať novinárom čokoľvek. Vrátane pikantností zo spálne. Dvojica tiež veľmi rada navštevuje spoločenské podujatia a večierky. 

V týchto dňoch sa český Belmondo ukázal v spoločnosti bez svojej lásky. „Hanka je v nemocnici,” oznámil novinárom, no o dôvodoch jej hospitalizácie spočiatku nechcel veľmi hovoriť. Neskôr ale priznal, čo dohnalo svojskú blondínku na psychiatriu. „Stále mala problémy s kolenom a ramenom. Bolelo ju to, a tak hlúpo kombinovala lieky na bolesť, spánok a upokojenie. Potom si ešte dala jeden pohárik, alebo ani nedala, a hneď dostala záchvat,” vyysvetil pre Blesk Krampol. 

Zabávač českému denníku tiež prezradil, že lekári dali jeho polovičke prísne ultimátum. „Už nikdy nesmie vypiť žiaden alkohol. Jej organizmus je za tie roky úplne zasvinený,” priznal otvorene Jiří, ktorý si na manželkin príchod domov bude musieť ešte počkať zhruba dva týždne. „Tiež musí obmedziť aj užívanie liekov,” uzavrel smutne. 

Viac o téme: Jiří KrampolHana Krampolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu