Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Agentka Scullyová vytasila zbrane: Čože? Tak takto ste ju ešte NIKDY nevideli!

Gillian Anderson Zobraziť galériu (9)
Gillian Anderson (Zdroj: profimedia.sk)

PORTOFINO - Skoro im foťáky z rúk vypadli! Ako sme už na topkách pred pár dňami písali, herečka Gillian Anderson (48) a jej milenec, scénarista Peter Morgan (54) si užívajú dovolenku a oddych v romatickom Taliansku. Hviezda seriálu Akty X sa už paparazzom stihla predviesť v bikinách, no počas uplynulých dní ukázala ešte oveľa viac. Bulvárnym fotografom sa ju totiž na balkóne podarilo zvečniť najskôr s trčiacimi bradavkami a potom dokonca aj nahú.

Herečka Gillian Anderson svetu celkom rada dokazuje, že vie byť seXi. Dôkazom sú provkatívne zábery, ktoré v minulosti nafotila, či odvážne outfity, v ktorých sa ukázala na červenom koberci. Pomerne odvážne boli aj scény z nových častí seriálu Akty X, kde sa blondinka objavila pred kamerami v podprsenke. 

Avšak fotky, ktoré sa najnovšie podarilo spraviť paparazzom počas jej dovolenky v Taliansku, možno smelo označiť za to najpikantnejšie, čo zvláštna agentka Scullyová predviedla. Postavičkou sa pochválila už pred pár dňami, keď po pláži pobehovala v bikinách. Senzáciechtiví fotografi ale vtedy určite netušili, že im slávna herečka ukáže ešte oveľa viac. 

Gillian očividne preferuje voľnosť a v súkromí svoje vnady nerada spútava do podprsenky. Po balkóne prázdninovej rezidencie pobehovala v krátkom tope, spod ktorého jej viditeľne presvitali bradavky. Blondínka si zrejme nebola vedomá, že má takúto spoločnosť. Keď sa totiž presunula do izby, vyzliekla si aj top a paparazzom sa naskytol pohľad na jej nahý chrbát...     

Pikantné paparazzi FOTO Agentky Scullyovej nájdete v GALÉRII>>  

Viac o téme: Gillian AndersonAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu