Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO božskej Salmy Hayek po žúre: Vážení, takto ju vída len jej muž!

Salma Hayek je krásna žena. Zobraziť galériu (8)
Salma Hayek je krásna žena. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Akoby s ňou boli v kúpeľni! Salma Hayek (50) je krásna a očarujúca žena. Ako vyšlo nedávno najavo, skúšal to na ňu aj súčasný prezident USA - Donald Trump (71). Tomu však sexi Mexičanka dala košom a v roku 2009 sa vydala za francúzského bilionára Françoisa-Henriho Pinaulta (55). Pracháč však nie je jediným mužom, ktorý sa môže kochať pohľadom na krásy šarmantnej herečky. Ona totiž celkom rada provokuje opačné pohlavie nielen v spoločnosti, ale aj na sociálnych sieťach.

Už koncom minulého roka sa v médiách objavili informácie, že Donald Trump dával neslušné návrhy Salme Hayek. Herečka sa k tomu pred pár dňami vrátila, keď bola hosťom v The Daily Show with Trevor Noah. Ako prezradila, súčasný americký prezident ju balil na podujatí, ktorého bol účastný aj jej ešte vtedy nie manžel, ale partner François-Henri. „Nie je pre teba dosť dobrý. Nie je zaujímavý. Zaslúžiš si niečo viac. Mala by si si povyraziť so mnou,” zaspomínala si na Trumpove "baliace" praktiky tmavovláska.   

Niet pochýb, že Salma sa má aj bez Trumpa veľmi dobre. Navyše, jej francúzsky manžel očividne nepatrí medzi žiarlivcov. Keď si kráska oblečie do spoločnosti sexi outfit, hrdo kráča po jej boku a má pochopenie aj preto, keď na sociálnych sieťach zverejní provokatívnu fotku. 

Jednou takou sa Hayek pochválila aj v týchto dňoch. Pózuje na nej so slastne privretými očami a celkom rozzipsovanými šatami. Záber nie je vulgárny, ani pohoršujúci, no predsa pošteklí fantáziu každého chlapa. „Závidim tvojmu manželovi, že sa môže kedykoľvek pozerať na takúto krásu,” neskrýval svoje sympatie jeden z nich. A určite by nebol jediným, kto by sa so zámožnym Fracúzom rád vymenil...

Salma Hayek sa s fanúšikmi podelila o takýto provokatívny záber. S privretými očami a vyzlečenými šatami ju bežne vída len jej manžel.
Zobraziť galériu (8)
Salma Hayek sa s fanúšikmi podelila o takýto provokatívny záber. S privretými očami a vyzlečenými šatami ju bežne vída len jej manžel.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu