Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozkysnutý zadok hviezdnej Rihanny: Uff, žiadna sláva!

Rihanna Zobraziť galériu (7)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nekontroluje sa! Speváčka Rihanna (29) síce nikdy nepatrila medzi vyhrtliny, no pri pohľade na jej najnovšie fotky je viditeľné, že poslednou dobou pribrala. Zaskočení zostali aj paparazzi, keď ju nedávno stretli na letisku. V teplákovej súprave im totiž predviedla nie príliš formovaný zadok.

Je to vôbec ona?! Túto otázku si zrejme pri pohľade na Rihannu kládli bulvárni fotografi, keď ju zbadali na losangelskom letisku. Speváčkina tvár im bola povedomá, ale jej pribraté krivky odeté v teplákovej súprave im ku sexici akosi nepasovali. 

Najmä tmavovláskin zadok prezrádza, že sa cvičeniu a drepom venovala už dosť dávno. Rihanna nepribrala zo dňa na deň. Médiá si dávnejšie všimli, že na červený koberec volí prevažne oversize kúsky, ktoré zakryjú aj prípadné nedostatky. V klipe ku svojej najnovšej skladbe sa predviedla v krátkom tope bez podprsenky a odhalila aj faldíky na bruchu. 

Viacerí sa možno zhodnú na tom, že barbadoská kráska je sexi aj s kilami navyše. Rihanna by sa ale mala mať na pozore. V hudobnej brandži je kopec speváčok, ktorých popularita rastie práve vďaka tomu, že sa na ne veľmi dobre pozerá. 

Pred desiatimi rokmi mala Rihanna takúto dokonalú postavičku.
Zobraziť galériu (7)
Pred desiatimi rokmi mala Rihanna takúto dokonalú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Rihanna pribratými krivkami a v teplákovej súprave príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (7)
Rihanna pribratými krivkami a v teplákovej súprave príliš neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu