Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najhoršia FOTO Kelly z Beverly Hills: Preboha, čo má 100 kíl?!

Jennie Garth Zobraziť galériu (6)
Jennie Garth (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tak toto nevyšlo! Jennie Garth (45) je neodmysliteľne spätá s obľúbeným seriálom Beverly Hills 90210. Vďaka nemu získala nielen popularitu, ale aj veľmi pekné priateľstvo. S kolegyňou Tori Spelling (44) si výborne rozumejú a stále sa stretávajú. Pred pár dňami sa blondínky vybrali na spoločné raňajky, kde ich nafotili paparazzi. Výsledkom ich práce je aj dosť zlá fotografia, ktorá serialovú Kelly určite nepoteší...

Časy, keď boli Tori Spelling a Jennie Garth hviezdami televíznych obrazoviek, sú už dávno preč Od nakrúcania seriálu Beverly Hills 90210 ubehli už roky a dnes sú z nich zrelé štyridsiatničky. Blondínky sa za ten čas zmenili, no je sympatické, že si sú stále rovnako blízke.  

Pred pár dňami ich v uliciach nafotili paparazzi. Tori, ktorá mala nedávno gýčové fialové vlasy, sa vrátila k svojej pôvodnej farbe. Jej outfit pozostával z bieleho trička, roztrhaných džínsov, sandálov na platforme a treba uznať, že jej to svedčalo. 

V porovnaní s ňou však Jennie príliš neohúrila. Jej vlasy pôsobili dojmom, akoby už dlho nenavštívila kaderníka. Voľné šaty herečke siahali do polovice stehien a ich strih jej nepekne pridal na objeme. Pri pohľade na niektoré fotky to pôsobí dojmom, akoby seriálová Kelly brutálne pribrala. Hoci jej postava už nie je taká ako pred rokmi, veľký podiel na tom má najmä nesprávne zvolený strih šiat. 

Tori Spelling a Jennie Garth sa spolu vybrali na raňajky. Staršej z nich voľné šaty príliš nesvedčali.
Zobraziť galériu (6)
Tori Spelling a Jennie Garth sa spolu vybrali na raňajky. Staršej z nich voľné šaty príliš nesvedčali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu