Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brenda z Beverly Hills potešila fanúšikov: Konečne vlasy a krásny úsmev!

Shannen Doherty nemala problém ukázať sa fanúšikom bez vlasov. Zobraziť galériu (11)
Shannen Doherty nemala problém ukázať sa fanúšikom bez vlasov. (Zdroj: Instagram)

MEXIKO - Vyzerá skvele! Herečka Shannen Doherty (46) má za sebou neľahké dva roky, počas ktorých bojovala so zákernou rakovinu. Vážna choroba sa podpísala aj na zovňajšku hviezdy počinu Beverly Hills 90210. Začiatkom roka však seriálová Brenda fanúšikom prezradila, že sa jej liečba skončila. Momentálne si užíva chvíle oddychu a pohľad na ňu určite poteší každého.

Shannen Doherty patrila k hviezdam, ktoré intenzívne komunikujú s fanúšikmi. Neprestala ani vtedy, keď jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Práve naopak. S verejnosťou sa delila o všetko. Aj o zábery, ktoré priam trhali srdce. 

Aktuálne však momentky z herečkinho instagramového profilu vyvolávajú vo fanúšikoch oveľa príjemnejšie pocity. Shannen začiatkom roka skončila liečba a začali jej opäť rásť vlasy. S manželom Kurtom Iswarienkom si v týchto dňoch dopriali dovolenku v Mexiku, kde filmový producent oslávil svoje narodeniny.  

Tmavovláska mu gratulovala aj verejne. „Všetko najlepšie, mojej spriaznenej duši, spolupáchateľovi, dvojčaťu a osobe, ktorá ma vie každý deň rozosmiať. Od chvíle, čo som ťa stretla, môj život dáva zmysel. Obdivujem ťa, vážim si ťa a milujem ťa,” vyznala sa zo svojich pocitov Shannen. 

Shannen Doherty si momentálne užíva oddych v Mexiku. S fanúšikmi sa podelila o fotku, na ktorej sa krásne usmieva.
Zobraziť galériu (11)
Shannen Doherty si momentálne užíva oddych v Mexiku. S fanúšikmi sa podelila o fotku, na ktorej sa krásne usmieva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Shannen DohertyBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu