Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zomrel herec (†28) z Krotiteľov duchov II: Trpel psychickou poruchou!

Henry Deutschendorf
Henry Deutschendorf

LOSN ANGELES - Vo veku 28 rokov zomrel Henry Deutschendorf, jedno z dvojčiat, ktoré v americkej snímke Krotitelia duchov II (1989) stvárnili malého Oscara, synčeka hlavnej hrdinky Dany Barrett (Sigourney Weaver). O úmrtí informoval jeho brat William, ktorý uviedol, že skonal ešte 14. júna. Podľa portálu TMZ spáchal Deutschendorf samovraždu vo svojom dome v kalifornskom Escondide.

William Deutschendorf v stanovisku, ktoré zverejnil pri tejto smutnej príležitosti, uviedol, že jeho brat trpel schizoafektívnou poruchou, ktorú mu diagnostikovali v roku 2008. "Trpel halucináciami, preludmi, depresiou a mániou. Je to veľmi vážna choroba, ktorá si zvyčajne vyžaduje celoživotnú liečbu. Nie je veľmi preštudovaná, takže sa liečba zakladá na tom ako sa lieči schizofrénia a bipolárna porucha," napísal.

Henry Deutschendorf bol učiteľom bojových umení a so svojím bratom vlastnil centrum zamerané na takéto športy West Coast Martial Arts Academy v Kalifornii. Okrem spomínaného filmu sa predstavil aj v pripravovanom dokumente Cleanin’ Up the Town: Remembering Ghostbusters, ktorý sa zameriava na filmovú sériu o Krotiteľoch duchov. Bol synovcom zosnulého amerického speváka a hudobníka Johna Denvera.William Deutschendorf v stanovisku, ktoré zverejnil pri tejto smutnej príležitosti, uviedol, že jeho brat trpel schizoafektívnou poruchou, ktorú mu diagnostikovali v roku 2008. "Trpel halucináciami, preludmi, depresiou a mániou. Je to veľmi vážna choroba, ktorá si zvyčajne vyžaduje celoživotnú liečbu. Nie je veľmi preštudovaná, takže sa liečba zakladá na tom ako sa lieči schizofrénia a bipolárna porucha," napísal.

Henry Deutschendorf bol učiteľom bojových umení a so svojím bratom vlastnil centrum zamerané na takéto športy West Coast Martial Arts Academy v Kalifornii. Okrem spomínaného filmu sa predstavil aj v pripravovanom dokumente Cleanin’ Up the Town: Remembering Ghostbusters, ktorý sa zameriava na filmovú sériu o Krotiteľoch duchov. Bol synovcom zosnulého amerického speváka a hudobníka Johna Denvera.

Viac o téme: Krotitelia duchovHenry Deutschendorf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu