Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálne zanedbaná speváčka: Preboha, to tričko vytiahla zo smetiaka?!

Kesha Zobraziť galériu (7)
Kesha (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako bezdomovkyňa! Nie je tajomstvom, že speváčka Kesha (30) v poslednej dobe kašle na svoj zovňajšok. Naposledy ju však paparazzi nafotili v hroznom stave. Mokré vlasy, žiaden mejkap a domáce ružové papuče... To ešte nie je pohroma. Avšak deravé tričko, ktoré mala na sebe oblečené, pôsobilo dojmom, akoby ho našla medzi odpadkami.

Speváčka Kesha sa kedysi pýšila peknou postavou a do spoloňosti chodievala vždy upravená. Popularita však so sebou priniesla aj problémy. Blondínka sa musela liečiť z bulímie a od drogovej závislosti. Nečudo, že keď pribrala, kilá navyše nevnímala ako problém. 

Je však zarážajúce, v čom si to Kesha namierila pred pár dňami do obchodu. Speváčka mala na sebe roztrhané tričko s veľkou dierou na hrudi. Na šarme jej rozhodne nepridali ani mokré vlasy a výrazné okuliare, ktoré mali speváčke zrejme pomôcť sa maskovať. Nuž, v takomto katastrofálnom outfite by ju asi prehliadol málokto...

Takto vyzerala Kesha kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Kesha kedysi.  (Zdroj: SITA)

Kesha zavítala do obchodu s mokrými vlasmi a oblečená v tričku, ktoré bolo v katastrofálnom stave.
Zobraziť galériu (7)
Kesha zavítala do obchodu s mokrými vlasmi a oblečená v tričku, ktoré bolo v katastrofálnom stave.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kesha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu