Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zarezané nohavičky a prsník na úteku: Agentka Scullyová zhodila šaty!

Gillian Anderson Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson (Zdroj: profimedia.sk)

PORTOFINO - Prišli si na svoje! Americká herečka Gillian Anderson (48), ktorú preslávilo účinkovanie v seriáli Akty X, si momentále užíva chvíle oddychu v slnečnom Taliansku. Spoločnosť jej robí milenec Peter Morgan. Ten nie je jediným mužom, ktorý má možnosť kochať sa pohľadom na krivky seriálovej agentky. Vďaka všadeprítomným paparazzom ju v bikinách môže vidieť celý svet. Mimochodom, kúpací odev známu plavovlásku neraz zradil.

Ukázala viac, než chcela! Gillian Anderson oslávi tento rok 49. narodeniny. Pribúdajúcich rokov sa však vôbec nemusí báť. Herečka aj s 50-tkou na krku vyzerá skvele a v pomerne dobrej kondícii je i jej figúra. Najnovšie fotky paparazzov síce odhalili celulitídu na stehnách a zadočku známej herečky, no mnohé bežné smrteľníčky možno poteší zistenie, že pomarančová koža vie potrapiť aj celebrity.   

Seriálovej agentke Scullyovej narobil starosti nielen spodný diel bikín, ktorý si musela naprávať pri vychádzaní z vody. Bulvárnym fotografom sa naskytol aj pohľad na herečkin prsník. Keď si totiž vyzliekala plavky a dávala si na seba šaty, nebola príliš pozorná. Nuž, zrejme nerátala s tým, že ju ktosi tak sústredene pozoruje...    

Gillian Andderson si počas prezliekania neustrážila prsia.
Zobraziť galériu (7)
Gillian Andderson si počas prezliekania neustrážila prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Gillian Anderson potrápil aj spodný diel bikín. Pri vychádzaní z vody si ich musela takto naprávať.
Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson potrápil aj spodný diel bikín. Pri vychádzaní z vody si ich musela takto naprávať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Gillian Anderson vyzerá skvele, aj keď je oblečená.
Zobraziť galériu (7)
Gillian Anderson vyzerá skvele, aj keď je oblečená.

Viac o téme: Gillian AndersonAkty X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu