Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hriešne šaty známej blondínky: TU má bielizeň ZÁKAZ!

Iggy Azalea Zobraziť galériu (9)
Iggy Azalea (Zdroj: Instagram)

TORONTO - Gaťky a podprsenku nechala doma! V nedeľu večer sa konalo odovzdávanie hudobných cien, ktorého sa zúčastnila aj raperka Iggy Azalea (27). Tá sa na slávnostnom koberci predviedla v šatách ružovej farby. Hoci ju zakrývali od krku až po päty, rafinovaný detail odhalil, že známa blondínka je pod nimi naostro. Čo na takúto kreáciu hovoríte?

Zahalená, a predsa provokatívna! V poslednom čase sú stále viac obľúbenejšie róby a outfity, ktoré si vyžadujú, aby ich dámy nosili na holé telo. Kreáciu, pod ktorou nemohla mať oblečenú spodnú bielizeň, predviedla v uplynulých dňoch aj raperka Iggy Azalea. V dráždivých šatách zavítala v nedeľu večer na odovzdávanie hudobných cien. 

Ako to už býva zvykom, fotkami zo slávnostného koberca sa blondínka pochválila aj na instarame. Fanúšikovia, ktorých bežne zásobuje aj pikantnejšími zábermi, neskrývali svoje nadšenie. „Wau! Vyzeráš fantasticky. Neviem sa na teba vynadívať,” znejú pochvalné komentáre jej priaznivcov. 

Iggy nebola jedninou hviezdou, ktorá predviedla svoje krivky. Značnú pozornosť si užila aj wrestlingová zápasníčka Nikki Bella. Jej outfit nájdete v GALÉRII. 

Iggy Azalea sa v spoločnosti predviedla v takejto zaujímavej róbe.
Zobraziť galériu (9)
Iggy Azalea sa v spoločnosti predviedla v takejto zaujímavej róbe.  (Zdroj: Instagram)

Iggy Azalea rada vystavuje svoje krivky na obdiv.
Zobraziť galériu (9)
Iggy Azalea rada vystavuje svoje krivky na obdiv.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu