Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

58-ročná Madonna ukázala nenalíčenú tvár: Úžas!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Krajšia ako s fasádou! Speváčka Madonna síce tento rok oslávi 59. narodeniny, no pri pohľade na ňu tomu verí len málokto. Že skrýva pod šatami pevné telo, potvrdila nedávno, keď na instagrame zverejnila nahú selfie. Najnovšie sa blondínka pochválila fotkou bez mejkapu. Viacerí fanúšikovia sa zhodujú, že jej prirodzená tvár je krajšia, ako keď je nalíčená. Súhlasíte?

Pri pohľade na speváčku Madonnu zblednú závisťou nielen jej rovesníčky. Blondínka sa totiž udržiava v skvelej kondícii a o svoj zovňajšok sa príkladne stará. Odmenou za zdravé stravovanie a pravidelný pohyb jej je tip-top postavička, ktorú nemá problém ukázať v plnej kráse. 

Pochvalu si ale rozhodne zaslúži aj pleť známej umelkyne. Madonna zverejnila v týchto dňoch momentku, ktorou chcela svetu oznámiť, že pracuje na vlastnom filme. Fanúšikov ale oveľa viac zaujala tým, že je na fotke nenalíčená. „Takto si ešte krajšia ako s mejkapom. Vyzeráš tak mladistvo!” znejú vybrané z komentárov. Čo na prirodzenú Madonnu hovoríte vy?

Madonna vyzerá bez nánosov líčidiel fantasticky.
Zobraziť galériu (6)
Madonna vyzerá bez nánosov líčidiel fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu