Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Promi milenka provokuje non-stop: Žiadna podprsenka, namiesto bradaviek TOTO!

Spevák Robin Thicke s milenkou April Love Geary. Zobraziť galériu (10)
Spevák Robin Thicke s milenkou April Love Geary. (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Nenudí sa s ňou! Spevák Robin Thicke (40) má po svojom boku mladučkú milenku April Love Geary (22). Modelka si je vedomá svojich kvalít a štíhle krivky veľmi rada predvádza v úsporných bikinách, či sexi outfitoch. Jeden taký predviedla aj počas nedávnej dovolenky vo Francúzsku. Kráska si pod priesvitný top nevzala podprsenku a bradavky prekryla skutočne originálnym spôsobom.

Keď herečka Paula Patton podala v roku 2014 žiadosť o rozvod s Robinom Thicke, spevák sa netajil tým, že je nešťastný. Obnoviť 23 rokov trvajúci vzťah sa snažil viackrát obnoviť. Dokonca po svojej žene pomenoval aj štúdiovú nahrávku. Jeho snaha však bola márna. 

Po rozvode našiel spevák útechu v náručí mladej modelky April Love Geary. Tá je od neho síce o polovicu mladšia, no je zrejmé, že dvojica si spolu rozumie. Zaľúbenci si radi doprajú luxusné dovolenky. Jednu takú absolvovali v uplynulých dňoch v Paríži. 

Je zvykom, že dvojica zverejňuje na sociálnych sieťach spoločné momentky. Inak tomu nebolo ani teraz. Niet pochýb, že ľudia sa za sexi kráskou otáčali. April Love Geary sa totiž na večeru s miláčikom obliekla do priesvitného topu, pod ktorým nemala podprsenku. Bradavky si prekryla nálepkami v tvare hviezdičiek. „Obliekla si sa ako striptérka,” znie jeden z komentárov pod fotkou. Nuž, Robin s tým očividne problém nemá...

April Love Geary si bradavky prekryla hviezdičkovými nálepkami.
Zobraziť galériu (10)
April Love Geary si bradavky prekryla hviezdičkovými nálepkami.  (Zdroj: Instagram)

April Love Geary priam zbožňuje sexi outfity. Jeden taký vyvetrala aj počas dovolenky vo Francúzsku.
Zobraziť galériu (10)
April Love Geary priam zbožňuje sexi outfity. Jeden taký vyvetrala aj počas dovolenky vo Francúzsku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robin ThickeApril Love Geary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu