Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pohľad na krásnu Demi Moore vás zaskočí: Aha, čo s ňou spravil stres!

Demi Moore Zobraziť galériu (7)
Demi Moore (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Preboha! Demi Moore (54) je krásna žena, ktorá ani rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Herečka sa však najnovšie podelila s verejnosťou o pomerne prekvapivú fotku. Je na nej bez predných zubov, o ktoré podľa vlastných slov prišla v dôsledku stresu.

Aj v našich kinách je aktuálne možné vidieť komédiu s názvom Divoká babska jazda. Jednu z úloh v nej stvárnila herečka Demi Moore. Tá propagovala počin aj v televíznej šou Jimmyho Fallona. Oveľa diskutovanejšou témou však bol nepríjemný problém, o ktorom by mnohí zrejme mali problém hovoriť. 

Demi sa totiž s divákmi podelila o informáciu, že prišla o predné zuby. Dokonca ukázala aj fotografiu s "deravým" úsmevom. „Veľmi rada by som povedala, že sa to stalo počas jazdy na skateboarde alebo niečom podobne cool. Ale myslím si, že je dôležité povedať pravdu, lebo to má svoj význam, prečo to zdieľam s verejnosťou. Po srdcových ochoreniach je to najčastejšie ochorenie v Amerike - stres. Práve stres mi zlomil predné zuby,” priznala bez okolkov tmavovláska. 

Bývalá manželka Brucea Willisa a Ashtona Kutchera už však pred kamerami ohurovala krásnym úsmevom. Vďačí za to kvalitnej zubnej náhrade, ktorá je na nerozoznanie od pravých zubov. Demi sa tiež netajila tým, že si ju jej tri dcéry doberali a zabávali sa na jej účet. Vedeli ste, že stres môže mať na človeka aj takýto dopad?  

Demi Moore sa so svetom podelila o fotku, na ktorej jej chýba predný zub. Ako prezradila, prišla ešte o jeden.
Zobraziť galériu (7)
Demi Moore sa so svetom podelila o fotku, na ktorej jej chýba predný zub. Ako prezradila, prišla ešte o jeden.  (Zdroj: nbc)

Demi Moore hovorila o svojich problémoch so stresom v šou Jimmyho Fallona.
Zobraziť galériu (7)
Demi Moore hovorila o svojich problémoch so stresom v šou Jimmyho Fallona.  (Zdroj: nbc)

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu