Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Modelka šokovala fotkou DOLE BEZ: Holá vagína na Instagrame!

Amber Rose Zobraziť galériu (6)
Amber Rose (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Kontroverzná a kyprá modelka Amber Rose (33) nikdy nemala problém s nahotou. Avšak niektoré jej fotografie sú viac, než len erotické. Za vulgárny možno pokojne označiť aj záber, ktorý sa na jej instagramovom konte objavil v piatok v noci. Krátkovlasá kráska na ňom bez rozpakov otrčila holú vagínu, ktorú krylo len pár chĺpkov.

Neprestáva šokovať! Reč je o bývalej milenke Kanye Westa a exmanželke rapera Wiza Khalifu, ktorému porodila syna Sebastiana. Tá aj napriek tomu, že je už mamičkou, ukazuje svetu zo svojho tela čo sa dá. 

Nečudo, že ju mnohí fanúšikovia kritizujú. „Preboha, ako toto raz vysvetlíš svojmu synovi?” znel jeden z komentárov pod fotkou, na ktorej bola Amber zvečnená dole bez. Šokujúca momentka sa na instagrame dlho neohriala. Na internete je však dostupná, dokonca aj v necenzurovanej verzii. 

Amber Rose zverejnila na instagrame fotku, na ktorej pózuje dole bez. Celému svetu sa tak naskytol pohľad na jej vagínu.
Zobraziť galériu (6)
Amber Rose zverejnila na instagrame fotku, na ktorej pózuje dole bez. Celému svetu sa tak naskytol pohľad na jej vagínu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu