Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladá speváčka si vyšla na rande: Aha, ako jej "svietili" bradavky!

Selena Gomez Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Cez deň ako tínedžerka, v noci sexi cica! Speváčka Selena Gomez (24) má dievčenskú tváričku, ktorá jej dodáva vzhľad neviniatka. Sympatická brunetka sa však lahko dokáže premeniť na provokatívnu ženu. Potvrdila to aj začiatkom týždňa, keď sa s raperom The Weekndom vybrala na večeru. A teda, zvádzala nielen jeho!

Speváčka Selena Gomez už zhruba pol roka randí s raperom The Weekndom. V nedávnom rozhovore sa netajila tým, že je v tom až po uši. „Som ten typ dievčaťa, ktoré veľmi miluje Vždy som bola taká. Človeku, ktorého milujem, dám srdce aj dušu,” vyjadrila sa kráska, ktorá v minulosti randila aj s Justinom Bieberom.

Niet pochýb, že brunetka očarila rapera aj svojími krivkami. Tie najnovšie predviedla v utorok večer, keď sa spoločne vybrali na večeru. Selena mala na sebe čierne šaty, pod ktoré si nevzala podprsenku. Blesky fotaparátov sa postarali o to, že jej bradavky na výsledných fotkách priam "svietia".   

Selena Gomez a The Weeknd si spolu vyšli na večeru. Paparazzom sa naskytol pohľad na speváčkine bradavky.
Zobraziť galériu (8)
Selena Gomez a The Weeknd si spolu vyšli na večeru. Paparazzom sa naskytol pohľad na speváčkine bradavky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu