Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aj s 50-tkou na krku rozpáli každého chlapa: Známa sexica hviezdou párty!

Carmen Electra Zobraziť galériu (6)
Carmen Electra (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sexepíl z nej srší na všetky strany! Pamela Anderson (49) nebola jedinou sexbombou, ktorú zviditeľnil seriál Baywatch. V mužských snoch sa často objavovala aj Carmen Electra (45). Tá sa počas uplynulého týždňa zabávala v istom bare a oči na nej išli nechať nielen chlapi.

Tipli by ste jej skutočný vek? Písali sa 90. roky, keď Pamela Anderson, Carmen Electra, Erika Eleniak, či Donna D´Errico pobehovali po pláži v ikonických červených plavkách. Dnes sú z nich zrelé ženy. A viaceré sa udržiavajú v skvelej kondícii. 

Carmen Electra oslávila nedávno 45. narodeniny. Ako väčšina rovesníčok však určite nevyzerá. Na tohtotýždňovú párty zavítala oblečená v červených minišatách s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej silikónové vnady. Prítomní chlapi mali určite problém pozerať do jej výrazne nalíčených očí. 

Bujný dekolt však nie je jedinou prednosťou sexbomby z Baywatchu. Pýši sa tiež dokonale tvarovanou postavičkou, ktorú určite nemá len tak zadarmo. Carmen sa dôkladne stará aj o svoju pleť a je dosť pravdepdobné, že by vyzerala dobre aj bez silného mejkapu. Ktovie, či svetu niekedy ukáže svoju prirodzenú tvár.  

Carmen Electra nepatrí do starého železa.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Electra nepatrí do starého železa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Carmen Electra na svoj vek rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (6)
Carmen Electra na svoj vek rozhodne nevyzerá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: BaywatchCarmen Electra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu