Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cannes bez nahotiniek: Len známa Češka ukázala stehná!

Eva Green zaujala, hoci bola zahalená od hlavy po päty. Karolína Kurkova sa pochválila stehienkami. Zobraziť galériu (7)
Eva Green zaujala, hoci bola zahalená od hlavy po päty. Karolína Kurkova sa pochválila stehienkami. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

CANNES - Prekvapivé! Aj v sobotu večer sa konala jedna zo slávnostných premiér Medzinárodného filmového festivalu v Cannes. Predstavený bol počin s názvom Based on a True Story. Jednou z jeho hlavných hviezd je herečka Eva Green (36). Tá ukázala, že nemusí byť oblečená vo vyzývavom outfite, aby zaujala. Rovnako tak, ako ďalšie pozvané dámy. Česká modelka Karolína Kurková (33) však neodolala a vystavila na obdiv svoje nohy.

Na topkách sme vás v uplynulých dňoch informovali o dianí na filmovom festivale v Cannes. Tam to občas pôsobilo dojmom, akoby známe krásky súťažili o to, ktorá z nich sa predvedie v najodvážnejšej kreácii. A tie neraz vyrážali dych.

Sobotná premiéra filmu Based on a True Story sa však niesla v inom duchu. Rozhodne zažiarila herečka Eva Green. Tá ukázala, že nemusí byť odhalená, aby na seba strhla pohľady všetkých prítomných. 

V porovnaní s ňou sa modelka Karolína Kurková pochválila dokonale tvarovanými nohami. Jej outfit ale nepôsobil vulgárne a určite nikoho nepobúril.  

Eva Green vyzerala na červenom koberci skvele. Zapózovala si s režisérom Romanom Polanski a kolegyňou Emmanuelle Seigner.
Zobraziť galériu (7)
Eva Green vyzerala na červenom koberci skvele. Zapózovala si s režisérom Romanom Polanski a kolegyňou Emmanuelle Seigner.  (Zdroj: SITA)

Uma Thurman stavila na eleganciu.
Zobraziť galériu (7)
Uma Thurman stavila na eleganciu.  (Zdroj: SITA)

Modelka Karolína Kurková sa pochválila dokonale tvarovanými nohami. Jej šaty však neboli vulgárne.
Zobraziť galériu (7)
Modelka Karolína Kurková sa pochválila dokonale tvarovanými nohami. Jej šaty však neboli vulgárne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva GreenKarolína Kurkova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu