Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka - dôchodkyňa ukázala stehná: Privádza do šialenstva mužov i ženy!

Christie Brinkley má výstavnú postavičku. Zobraziť galériu (12)
Christie Brinkley má výstavnú postavičku. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Neuveriteľné, že takto vyzerá! Modelku Christie Brinkley (63) netreba zvlášť predstavovať. Už neraz sme na topkách ospevovali jej krásu a šarm, ktrého má aj s pribúdajúcimi rokmi na rozdávanie. Nestarnúca blondínka sa aj v týchto dňoch ukázala na verejnosti v kratučkej minisukni. Pohľad na ňu potešil hádam každého chlapa a ženy... Mnohé by dali čokoľvek za to, aby v zrelom veku vyzerali rovnako fantasticky!

Vek je len číslo! Christie Brinkley je toho dôkazom. Hoci už má po 60-tke, výzorom hravo zatieni aj mladšie dámy. Jej profily na sociálnych sieťach sú plné fotiek, na ktorých predvádza dokonalé krivky a mužskí fanúšikovia nešetria komplimentami. 

Blondínka je krásna žena, no v láske sa jej príliš nedarí. Je štyrikrát rozvedená a jej aktuálneho partnera, hudobného producenta Davida Fostera nedávno načapali pri intímnostiach so speváčkou a herečkou Katharine McPhee. 

Aktéri sa k afére zatiaľ nevyjadrili. Keď sa však Christie ukázala na verejnosti, tvárila sa akoby sa nič nebolo stalo. Rozdávala úsmevy na všetky strany a nahodená v koženej minisukni predvádzala všetok svoj sexepíl. 

Christie Brinkley má 63 rokov a telo, ktoré vyzerá v minisukni fantasticky.
Zobraziť galériu (12)
Christie Brinkley má 63 rokov a telo, ktoré vyzerá v minisukni fantasticky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu