Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čerstvý otecko z One Direction: Kvôli synovi sa vzdal drogy!

Liam Payne Zobraziť galériu (5)
Liam Payne (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Anglický spevák Liam Payne prestal kvôli svojmu synovi Bearovi fajčiť. Prezradil to v rozhovore pre britské rádio KISS FM, kde uviedol, že sa tak rozhodol ešte pred jeho narodením.

"Prestal som fajčiť a je to tak najlepšie. Úprimne, ak sa niekto snaží skončiť s fajčením, nech to urobí. Ja som s tým prestal náhle. Vedel som, že sa mi má narodiť syn a povedal som si, že pri ňom nebudem fajčiť, lebo to nie je správne. Môj život mi už nepatrí, teraz nerozhodujem ja. Preto muselo fajčenie skončiť," uviedol. Dodal tiež, že sa zlozvyku chcel zbaviť už skôr a v roku 2015 to mal dokonca ako novoročné predsavzatie, no skončiť s ním bolo pre neho ťažké.

Dvadsaťtriročný člen skupiny One Direction má spomínaného syna, ktorý sa narodil 22. marca, s anglickou speváčkou Cheryl. Dvojica spolu randí od začiatku roka 2016. Po prvý raz sa stretli ešte v roku 2008 v projekte The X Factor, kde Payne súťažil, pričom 33-ročná interpretka bola porotkyňou.

Liam James Payne sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction. Preslávili sa v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončili na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu