Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hasselhoff ako pornoherec! Mladá milenka si to užívala

David Hasselhoff predviedol nový imidž. Zobraziť galériu (5)
David Hasselhoff predviedol nový imidž. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Nikto ich neprehliadol! Sobotný večer sa niesol v znamení premiéry komédie Baywatch. Na slávnostnom koberci nechýbal David Hasselhoff (64), ktorý sa predviedol s novým imidžom. Vďaka šibalským fúzikom pripomonínal hercov zo starších nemeckých filmov pre dospelých. Blesky fotoaparátov a pozornosť si maximálne užívala i jeho snúbenica Hayley Roberts (35), ktorá zažiarila vo výraznej červenej róbe.

Meno Davida Hasselhoffa si hádam každý spája s legendárnym seriálom Pobrežná hliadka. Nečudo, že keď sa nedávno nakrúcal film s rovnakou tematikou i názvom, najznámejší plavčík musel byť pri tom. 

Film sa pomaly dostáva do kín a počas uplynulého víkendu sa konala jeho slávnostná premiéra. Tej sa zúčastnili aj hviezdy úspešného seriálu - Pamela Anderson, či David Hasselhoff. Známy herec prekvapil fúzikmi, z ktorých je jeho snúbenica nadšená. „Je taký príťažlivý,” rozplývala sa na instagrame Hayley. 

Sexi blondínka vykračovala po Davidovom boku a rozdávala spokojné úsmevy na všetky na strany. V rafinovane strihanej červenej róbe vyzerala fantasticky a bolo na nej vidno, že obdivné pohľady jej vôbec nevadia.    

David Hasselhoff a jeho mladá milenka si pozornosť na slávnostnej premiére maximálne užívali.
Zobraziť galériu (5)
David Hasselhoff a jeho mladá milenka si pozornosť na slávnostnej premiére maximálne užívali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: David HasselhoffBaywatchHayley Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu