Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jacksonova dcéra bez zábran: Aha, na slnku sa opekala nahá!

Paris Jackson Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nemá problém! Dcéra Kráľa popu - Michaela Jacksona († 50) - Paris (19) pravidelne dokazuje, že nepatrí medzi hanblivky. Najnovšie sa postarala o rozruch odvážnymi fotkami, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. Blondínka je na nich holá a vyhrieva sa na slniečku. Aký je jej názor na nahotu?

Predbehla paparazzov! Susedia mladučkej Paris Jackson sa zrejme nenudia. Ako blondínka prezradila, po zahráde často pobehuje nahá. Ako dôkaz zverejnila na instagrame a prostredníctvom snapchatu fotky, ktoré ju zachytávajú v Evinom rúchu. 

Paris tak urobila preto, aby svet upozornila, že na nahote nie je nič zlé. „Vnímam ju ako symbol návratu k prírode, vyjadrenie slobody a tiež spôsob, ako byť zdravším. Nahota nás robí ľudskými. Pomáha mi byť viac v spojení s matkou Zemou,” uviedla k jednému zo záberov dcéra zosnulého speváka.  

„Nemusíme ju hneď vnímať ako niečo sexuálne. Naše telo je akoby chrám a malo by byť uctievané. Ľudské telo je nádherné aj so všetkými nedostatkami, či už sú to jazvy, nadváha, strie, pehy, čokoľek,” dodala Jackson. Stotožňujete sa s jej slovami?

Paris Jackson zverejnila na sociálnych sieťach takúto fotku.
Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson zverejnila na sociálnych sieťach takúto fotku.  (Zdroj: snapchat)

Paris Jackson nemá problém s nahotou.
Zobraziť galériu (7)
Paris Jackson nemá problém s nahotou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paris Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu