Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lady Victoria v priesvitnom: Všetky oči na jej bradavky!

Victoria Hervey Zobraziť galériu (9)
Victoria Hervey (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Podprsenka? A to čo je? Všetko nasvedčuje tomu, že tento kúsok spodnej bielizne v šatníku Lady Victorie Hervey (40) nemá miesto. Bývalá modelka síce nemá príliš výstavný hrudník, no aj napriek tomu preferuje outfity s hlbokým výstrihom, či podobne odvážne kreácie. V jednej takej sa predviedla aj na podujatí, ktoré usporiadala značka Dior.

Do očí jej pozeral málokto! Módny dom Dior usporiadal vo štvrtok fashion show, ktorej sa zúčastnilo aj viacero hviezd šoubiznisu. Spomenúť možno herečku Demi Moore, či speváčku Rihannu. Blesky fotaparátov si však užívala aj Victoria Hervey, dcéra šiesteho markíza z Bristolu.

Lady stavila na bielu priesvitnú robu, ktorá odhalila, že blondínka nechala podprsenku doma. Vďaka tomu pôsobili jej bradavky na prítomných ako magnety. V prípade tejto dámy je však celkom bežné, že vystavuje svoje prsia na obdiv.

Victoria nepatrí medzi hanblivky zrejme preto, že sa v minulosti živila ako modelka. „Prvú fashion show som navštívila s mojou mamou v Paríži, bol to Dior. Rok na to som pre nich predvádzala,” pochválila sa na instagrame blondínka.

Victoria Hervey provokovala presvitajúcimi bradavkami.
Zobraziť galériu (9)
Victoria Hervey provokovala presvitajúcimi bradavkami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lady Victoria HerveyVictoria Hervey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu