Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Beyoncé má pred pôrodom a zaskočila fanúšikov: Veď sú MEGA!

Beyoncé má momentálne takéto MEGApery. Zobraziť galériu (9)
Beyoncé má momentálne takéto MEGApery. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To snáď nie! Speváčke Beyoncé (35) sa chvíle radostného očakávania pomaličky krátia. Čochvíľa by mala priviesť na svet dvojičky. Guľaté bruško však nie je to jediné, čo fanúšikom pri pohľade na najnovšie fotky,udrelo do očí. Pery známej umelkyne totiž pôsobia dojmom, akoby si ich dala napichať.

Beyoncé momentálne nosí pod srdcom dvojičky. Ako mnohé jej kolegyne zo šoubiznisu, aj ona dbá o to, aby vyzerala dobre. Nevyhýba sa ani topánkam s opätkami a sexi outfitom. Vždy myslí aj na svojich fanúšikov, s ktorými sa pravidelne delí o aktuálne fotky. 

V posledných dňoch sa okolo speváčky rozpútala búrlivá diskusia. Priaznivci tejto tehuľky si totiž všimli, že sa jej zázračne zväčšili pery. Mnohí si myslia, že si ich Beyoncé dala napichať. Jej hovorkyňa však všetky dohady vyvrátila. 

„Čo vy viete o tom, aký ma tehotenstvo vplyv na ženské telo? No, povedzte mi! Vedeli ste, že okrem priberania sa často vyskytujú aj zmeny v krvnom obehu, kvôli čomu sa zvýši objem tekutiny spôsobujúcej opúchanie? Viete, že ženám často opuchnú aj ďasná? A že to niekedy ovplyvňuje rozprávanie, schopnosť prežúvať a množstvo iných vecí?” znie úryvok z oficiálneho vyjadrenia rozhorčenej hovorkyne. 

Takto vyzerali pery speváčky Beyoncé kedysi.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerali pery speváčky Beyoncé kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerajú pery speváčky Beyoncé dnes.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerajú pery speváčky Beyoncé dnes.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Beyoncé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu