Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávni manželia prekvapili v spoločnosti: Nóóó, roky im prospievajú!

Andre Agassi a Steffi Graf kedysi Zobraziť galériu (6)
Andre Agassi a Steffi Graf kedysi (Zdroj: Twitter)

LAS VEGAS - Stále im to spolu pristane! Najznámejší tenisový pár - Steffi Graf (47) a Andre Agassi (47) sú manželia už 16 rokov. Na červenom koberci sa často neukazujú. Nedávno však urobili výnimku a svojou účasťou podporili charitatívne podujatie s názvom Power of Love. Niekdajšie športové hviezdy rozdávali úsmevy na všetky strany a pôsobili dojmom, akoby im roky v spoločnom zväzku ozaj prospeli.

Hoci pribúdajúce roky mnohých nešetria, nájdu sa jedinci, ktorí čím sú starší, tým lepšie vyzerajú. Do tejto skupiny patria aj manželia Steffi Graf a Andre Agassi. Slávny tenista v minulosti randil napríklad s Barbrou Streisand, bol manželom Brooke Shields, no ozajstné šťastie našiel až po boku nemenej úspešnej športovkyne.

Manželia majú spolu syna, ktorý hráva basketbal a dcéru, ktorá tancuje hip-hop. Médiám a spoločenským udalostiam sa Steffi a Andre zväčša vyhýbajú. Vo štvrtok sa však ukázali na charitatívnom podujatí a blondínka vyzerala v róbe s vysokým rázporkom fantasticky. Na svoj vek sa udržiava v skvelej kondícii aj jej muž. Čo poviete? 

Andre Agassi a Steffi Graf sa ukázali v spoločnosti a vyzerali skvele.
Zobraziť galériu (6)
Andre Agassi a Steffi Graf sa ukázali v spoločnosti a vyzerali skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Steffi GrafAndre Agassi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu