Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pikantný trapas hviezdy zo SuperStar: Masturboval v lietadle... Všetci o tom vedeli!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Nepríjemné! Ben Cristovao (29) sa zviditeľnil v roku 2009, keď skúšal šťastie v šou Česko Slovenská SuperStar. Hoci odvtedy ubehli roky, mladý spevák má stále celkom slušnú fanúšikovskú základňu. Počas uplynulého týždňa však mnohí priaznivci exotického fešáka zostali zaskočení. Mohol za to oplzlý status, ktorý sa objavil na jeho twitterovom profile a mohol ho vidieť prakticky ktokoľvek.

Neverili vlastným očiam! Reč je o fanúšikoch Bena Cristovaa, ktorý sa nedávno vrátil zo Spojených arabských emirátov. „Konečne som si vyh*nil v lietadle a práve to museli byť Emirates Airlines. Celý čas vonku čakala upratovačka. Od kedy sú upratovačky počas letu?” objavilo sa na twitterovom profile mladého speváka. Mnohí priaznivci zostali zo slov speváka zaskočení. Nerozumeli tomu, či ich myslí vážne, alebo ide o nejaký oplzlý vtip. 

Bena v súvislosti s tým oslovili aj českí novinári. „Môže za to kamarát, ktorý si na chvíľu požičal môj telefón. Svoj mal vybitý,” povedal na margo pikantného statusu Cristovao, ktorý neskôr príspevok zmazal. Niet nad dobrých priateľov, čo poviete?!

Takýto odkaz sa objavil na twitteri Bena Cristovaa.
Zobraziť galériu (5)
Takýto odkaz sa objavil na twitteri Bena Cristovaa.  (Zdroj: twitter a instagram)

Viac o téme: SuperStarBen Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu