Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny spevák čelí žalobe: Vážne za toto?!

R. Kelly Zobraziť galériu (4)
R. Kelly

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák R. Kelly čelí žalobe za to, že údajne udržiaval vzťah s vydatou ženou. Tú naňho 21. apríla podal istý Kenny Bryant z Mississippi, ktorý v nej tvrdí, že interpret mal päťročnú aféru s jeho manželkou Asiou Childress.

Ako uvádza v súdnych dokumentoch, ktoré sa podarilo získať lokálnej televízii WAPT News, Childress mala s 50-ročným spevákom vzťah ešte pred svojou svadbou v júli 2012. Pred sobášom vraj pomer údajne aj ukončili, no v októbri toho istého roku sa začali opäť stretávať.

Bryant, ktorý pracuje na úrade šerifa Hinds County v meste Jackson, tiež tvrdí, že v prvých mesiacoch aféry dostala jeho žena od speváka chlamýdie. V dokumentoch okrem toho uvádza, že dvojica spolu neprestajne komunikovala cez textové správy a stretávala sa vo viacerých štátoch USA, vrátane Tennessee, Georgie a Severnej Karolíny. Childress svojho manžela tiež údajne prehovorila, aby sa presťahovali do Atlanty, aby mohla napredovať vo svojej kariére. Podľa neho však za tým bol jej cudzoložný vzťah s interpretom a samotné presťahovanie ho dostalo do finančných problémov. Childress nakoniec podala žiadosť o rozvod, čo podľa Bryanta urobila preto, aby mohla byť naďalej s R. Kellym. Muž súdnou cestou požaduje od speváka odškodné, ktorého výška zatiaľ nie je známa. Spevákov zástupca sa k situácii odmietol vyjadriť.

R. Kelly, celým menom Robert Sylvester Kelly, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1989. Debutoval v roku 1992 albumom Born Into The 90's, ktorý nahral so skupinou Public Announcement. O rok neskôr vydal prvú sólovku 12 Play, po ktorej nasledovalo ďalších pätnásť štúdioviek, z toho trinásť sóloviek a dva spoločné albumy s rapperom Jay Z - The Best Of Both Worlds (2002) a Unfinished Business (2004). Jeho zrejme najznámejším hitom je skladba I Believe I Can Fly, za ktorú dostal v roku 1998 tri ceny Grammy. Odvtedy sa však v médiách objavoval skôr v súvislosti s prípadom šírenia detskej pornografie. Po viac ako šesťročnom súdnom procese ho v roku 2008 zbavili všetkých obvinení.

Viac o téme: R. KellyRobert Sylvester KellyAsia Childress
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu