Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako chlapča ho všetci milovali, dnes... Páni, aký je vychudnutý!

Aaron Carter v čase svojej najväčšej slávy. Zobraziť galériu (11)
Aaron Carter v čase svojej najväčšej slávy. (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ho? Pomerne slušný úspech na prelome milénia zožal aj mladší brat Nicka Cartera (37) z kapely Backstreet Boys - Aaron (29). Ten rozbehol kariéru ako sólový interprét a z jeho nevinného pohľadu, sladkého hlasu a blonďavých vlasov bola namäkko nejedna tínedžerka. Dnes je z neho dospelý muž a desí verejnosť chudým vzhľadom. Čo je za tým?

Byť detskou hviezdičkou nie je vždy také skvelé, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Svoje by o tom vedeli hovoriť mnohí, čo mali problémy s drogami a alkoholom, nedokázali zvládnuť svoju slávu i to, že rokmi upadli do zabudnutia. Jedným z tých, o kom príliš niet počuť je aj Aaron Carter, ktorý v čase dospievania exceloval v hudobných rebríčkoch so skladbami Crush On You, či I´m Gonna Miss You Forever.

Brat hviezdy z Backstreet Boys je však na sociálnych sieťach aktívny a so skupinkou fanúšikov, ktorí mu ostali, dokonca pravidelne komunikuje. „Všetci chcete vedieť, prečo som taký chudý. Je to preto, lebo v 19 mi diagnostikovali hiátovú herniu. Buďte na mňa milí...” vyjadril sa najnovšie na twitteri niekadajší spevák, ktorého mnohí obviňujú z toho, že berie drogy. 

Aaron však tieto dohady vyvracia. „V podstate mám poruchu príjmu potravy. Ospravedlňujem sa, sám si želám, aby som vyzeral lepšie, viac jedol, ale nedá sa,” dodal blondiak. Podľa vlastných slov, v stresujúcich chvíľach nemá chuť na jedlo a veľa fajčí. 

Takto dnes vyzerá Aaron Carter.
Zobraziť galériu (11)
Takto dnes vyzerá Aaron Carter.  (Zdroj: Instagram)

Aaron Carter so svojou láskou.
Zobraziť galériu (11)
Aaron Carter so svojou láskou.  (Zdroj: Instagram)

Aaron Carter s priateľkou a slávnym bratom Nickom.
Zobraziť galériu (11)
Aaron Carter s priateľkou a slávnym bratom Nickom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu