Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia sa tešia: Sexi Reynolds ako Deadpool sa vráti do kín!

Ryan Reynolds Zobraziť galériu (5)
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Zástupcovia americkej spoločnosti Twentieth Century Fox prezradili, že snímka Deadpool 2 sa dostane do kín 1. júna 2018. V titulnej úlohe sa opäť predstaví herec Ryan Reynolds.

Okrem neho sa v akčnej komédii objavia aj Josh Brolin, Zazie Beetz, Karan Soni či Brianna Hildebrand. Réžiu má na starosti David Leitch, na scenári spolupracujú Rhett Reese, Paul Wernick a Drew Goddard. S nakrúcaním plánujú začať v júni.

Zástupcovia Twentieth Century Fox prezradili aj dátumy premiér ďalších filmov. Snímka X-Men: The New Mutants sa dostane do amerických kín 13. apríla 2018, X-Men: Dark Phoenix zas 2. novembra 2018. Nový film Stevena Spielberga s pracovným názvom The Post, v ktorom si zahrajú Meryl Streep a Tom Hanks, začnú premietať 12. januára 2018. Dramatický triler Widows režiséra Stevea McQueena bude mať premiéru 16. novembra 2018.

Dlho očakávaná snímka Bohemian Rhapsody o anglickej rockovej kapele Queen sa dostane do kín 25. decembra 2018, nová filmová adaptácia románu Vražda v Orient exprese Agathy Christie zase 10. novembra 2017. Triler The Red Sparrow v réžii Francis Lawrence začnú premietať 2. marca 2018 a dobrodružný akčný horor s pracovným názvom The Predator zase 3. augusta 2018.

Viac o téme: Ryan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu