Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásnu missku znetvoril exmilenec: Prvýkrát od útoku v televízii!

Gessica Notaro s exmilencom, ktorý jej zničil život. Zobraziť galériu (5)
Gessica Notaro s exmilencom, ktorý jej zničil život. (Zdroj: FB)

RÍM - Našla odvahu! Gessica Notaro (28) si vďaka sexepílu a šarmu vyslúžila titul kráľovnej krásy regionálnej súťaže miss. Začiatkom roka sa však stala obeťou útoku, ktorý jej zničil život. Exmilenec jej totiž polial tvár kyselinou. V uplynulých dňoch zavítala dievčina do televízie, kde celému svetu ukázala zohavenú tvár.

„Chcem, aby ste videli, čo mi urobil. Toto nie je láska!” vyjadrila sa pred kamerami Gessica Notaro, ktorú začiatkom roka polial jej bývalý milenec Jorge Tavares kyselinou. Ten je momentálne za mrežami a čaká na svoj trest.  

Plavovláska počas rozhovoru poznamenala, že aj ona sama sa cítila, akoby strávila dva mesiace vo väzení. Počas pobytu v nemocnici bola totiž izolovaná. „Nemôžem žiť život, na aký som bola zvyknutá. Nemôžem ísť na slnko, tvár ma celý čas veľmi bolí,” poznamenala so smútkom v hlase misska. „Všetky peniaze dávam na liečbu. Každú polhodinu si musím dávať kvapky do očí a stále si musím krémovať tvár,” dodala. 

Potrvá zhruba rok, kým bude môcť Gessica začať s plastickými operáciami. Angličanka Katie Piper, ktorá si prešla rovnakým peklom, ich musela podstúpiť až 80. „Jazvy, ktoré mám na duši už nezmiznú nikdy. Som stále vystrašená a tú hrôzu mám vždy pred očami,” uzavrela mladá Talianka. 

Takto vyzerala Gessica Notaro pred útokom žiarlivého exmilenca.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerala Gessica Notaro pred útokom žiarlivého exmilenca.  (Zdroj: FB)

Takto vyzetá Gessica Notaro dnes.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzetá Gessica Notaro dnes.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Gessica Notaro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu