Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Štedrá odmena od známej komičky: Za to, že mohla ísť na WC!

Amy Schumer
Amy Schumer (Zdroj: SITA/AP Photo)

CHICAGO - Americká herečka Amy Schumer kúpila istej Sagine Lazarre zo Chicaga matrac v hodnote dvetisíc dolárov (v prepočte približne 1 860 eur). Rodáčka z New Yorku tak urobila po tom, ako jej žena dovolila použiť toaletu v predajni s týmto tovarom, kde pracuje. Tridsaťpäťročná herečka sa v obchode zastavila počas behu a Lazzare ju údajne nespoznala ako celebritu.

Po tom, ako sa vracala z toalety, sa jej Schumer opýtala, ktorý z ponúkaných matracov je jej obľúbený. Následne jej ho ako vďaku za pohostinnosť kúpila. "Je to úžasné, ohromné. Som šokovaná," uviedla Lazzare pre miestnu televíziu WGN a dodala, že až po tom, čo si pozrela meno na kreditnej karte zistila, kto Schumer je. "Po tom, ako odišla, vyhľadala som si jej meno. Tá žena, ktorá sa tam so mnou rozprávala bola Amy Schumer. Bolo to úžasné. Neuveriteľné," povedala.

Amy Beth Schumer účinkuje od roku 2013 vo vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer, za ktorú získala predvlani cenu Primetime Emmy. Okrem toho je známa napríklad z komédie Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju tiež nominovali na Zlatý glóbus. Minulý rok sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, keď sa umiestnila na štvrtej priečke.

Viac o téme: Amy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu