Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Americký raper v rukách polície: Závažné obvinenie!

Chief Keef Zobraziť galériu (5)
Chief Keef (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Americký rapper Chief Keef čelí obvineniu z jazdy pod vplyvom návykových látok. Dvadsaťjedenročného interpreta obvinili po tom, ako ho v sobotu spolu s ďalšími štyrmi ľuďmi zadržala polícia vo floridskom meste Miami Beach pre podozrenie z prechovávania drog. Ako uviedol portál TMZ, interpreta podrobili testom triezvosti, ktorým neprešiel.

"To je v poriadku. Ak objavíte v mojom moči marihuanu, len zavolám svojho právnika, nech prinesie moje oprávnene na jej užívanie," povedal rapper údajne príslušníkom polície.

K zadržaniu prišlo po tom, ako polícia zastavila rodáka z Chicaga v jeho luxusnom aute ako aj vozidlo za ním. Pasažier z Chief Keefovho McLarenu následne vystúpil z vozidla a začal sa rozprávať s ľuďmi v druhom aute, pričom údajne došlo k odovzdaniu drog. Podľa TMZ našli členovia policajného zboru v jednom z áut marihuanu a iné návykové látky. Zvyšných štyroch ľudí obvinili z prečinu prechovávania marihuany. Na jedného z obvinených už je pri tom vydaný zatykač v štáte New Jersey v súvislosti s ďalšími drogovými prečinmi a lúpežou. 

Chief Keef, vlastným menom Keith Cozart, debutoval na hudobnej scéne v roku 2012 štúdiovkou Finally Rich. Na konte má tiež album Nobody (2014), dvojalbum Bang 3 (2015) či šestnásť mixtapeov. Spolupracoval s interpretmi ako 50 Cent, Young Jeezy, Gucci Mane, French Montana, ASAP Rocky či Travis Scott. 

Viac o téme: Chief Keef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu