Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Špina zo spálne Spajsky Mel B: Muž ju nútil do trojky a mlátil ako žito!

Obvinenia, s ktorými prišla Mel B, sú dosť šokujúce. Zobraziť galériu (6)
Obvinenia, s ktorými prišla Mel B, sú dosť šokujúce. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Melanie Brown (41), ktorú preslávilo najmä účinkovanie vo formácii Spice Girls, prežíva momentálne náročné chvíle. Pred pár dňami totiž prekvapila verejnosť, keď podala žiadosť o rozvod s producentom Stephenom Belafonte (41). Zahraničné média dnes zverejnili šokujúce obvinenia, ktoré z manžela známej krásky robia hotové monštrum.

Život s ním bol peklo! Hoci Mel B a jej manžel pôsobili na verejnosti ako šťastný párik, realita nebola až taká ružová. Speváčka a televízna porotkyňa totiž prišla s vyhlásením, ktoré je plné šokujúcich odhalení. Stephen sa vraj už počas prvého roku manželstva prejavil ako násilník a agresor.    

Údery pesťou, škrtenie, rozbité pery... S tým všetkým sa vraj počas manželstva trojnásobná mamička stretla. „Keď som dosiahla nejaký úspech, Stephen mal potrebu ma ponižovať, aby mi dal najavo, že má navrch,” uviedla Mel B vo vyhlásení. Zároveň dodala, že ju potom nútil, aby si vymýšľala, že spadla, lebo bežala v lodičkách a podobne. 

V roku 2014 sa nešťastná Spajska takmer predávkovala aspirínom. Keď si volala záchranku, Stephen ju mal zamknúť v izbe so slovami: „Zdochni, ty suka!” Mel hovorí, že s násilníkom chcela skoncovať už dávnejšie. Belafotne sa jej ale mal vyhrážat, že ak ho nechá, tak ju zničí. „Vraj ma zničí po všetkých smeroch. Moju kariéru, život a že mi vezme deti,” uviedla speváčka.  

Stephen vydieral známu hviezdu tiež tým, že vypustí na verejnosť ich sexvideo. Že by išlo o pikantné materiály, niet pochýb. Mel B mal často nútiť do trojky s rôznymi ženami.

„Myslím si, že niekto sa ma usiluje vykresliť ako poriadneho hajzla. To sú jej tvrdenia proti mojím. Ale všetko sa to vyjasní na súde. Pýtam sa, ale aký to bude mať dopad na naše deti. Som šokovaný týmito obvineniami,” povedal na svoju obranu Belafonte. Prominentná dvojica sa rozvádza po 10 rokoch manželstva. 

Viac o téme: Melanie BrownMel BStephen Belafonte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu