Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohľad na Johnnyho Deppa trhá srdce: Vychudnutý, ledva stojí na nohách!

Johnny Depp Zobraziť galériu (8)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úplne zničený! Johnny Depp (53) patril svojho času medzi hollywoodske sexsymboly. V súčasnosti však pohľad na neho zarmúti väčšinu obdivovateliek. Obľúbený herec sa ukázal na narodeninovej oslave speváčky Lady Gaga (31), kde prekvapil vychudnutým a strhaným vzhľadom. Jeho bodyguard ho dokonca pri príchode na večierok musel podopierať.

Speváčka Lady Gaga oslávila v týchto dňoch 31. narodeniny. Pri tej príležitosti usporiadala párty, na ktorej pohostila svojich priateľov. Medzi nimi nechýbalo viacero hviezd šoubiznisu. Spomenúť možno Eltona Johna, či herca Johnnyho Deppa. 

Práve druhý spomínaný na seba strhol značnú pozornosť. Obľúbený herec bol viditeľne pochudnutý a vyzeral akosi zničene. Na Deppovom zovňajšku sa pravdepodobne podpísal rozvod s Amber Heard, ktorá ho obvinila z fyzického násilia. 

Súd ukončil rozvodové konanie dvojice v januári tohto roka. Johnny má o 23 rokov mladšej exmanželke vypatiť zhruba 6,6 milióna eur, ktoré ona plánuje darovať na charitu. Dvojica uzavrela dohodu o mlčanlivosti, na základe ktorej sa nebudú o svojom rozvode vyjadrovať. Tiež sa dohodli, že Depp si ponechá 40 vozidiel, súkromný ostrov na Bahamách a nehnuteľnosti, vrátane domov v Los Angeles a Paríži. Amber si nechala ich dvoch psov, koňa a dve autá.   

Johnny Depp je strhaný a vychudnutý. Pri príchode na párty ho musel ochrankár podopierať.
Zobraziť galériu (8)
Johnny Depp je strhaný a vychudnutý. Pri príchode na párty ho musel ochrankár podopierať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu