Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šedivý Mr. Bean vyvenčil mladú milenku, ona psa!

Rowan Atkinson Zobraziť galériu (7)
Rowan Atkinson (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Hrdličky na prechádzke! Rowan Atkinson (62), verejnosti známy najmä ako Mr. Bean, sa v roku 2015 rozviedol. Ešte počas manželstva sa dal dokopy s o polovicu mladšou kolegyňou Louise Ford (33). Dvojica si očividne výborne rozumie aj napriek vekovému rozdielu. Pozrite sa, ako vyzerajú bok po boku!

Britského herca Rowana Atkinsona nepochybne najviac preslávila postava popleteného Mr. Beana v rovnomennom sitkome. V reálnom živote však tento pán nie je až taký ťuťmák. Práve naopak. Vyfarbil sa ako poriadny playboy, keď vyšlo najavo, že sa po 24 rokoch manželstva rozvádza.

Dvojnásobnému otcovi poplietla hlavu kolegyňa Louise Ford, ktorá by mu pokojne mohla byť dcérou. Milencom sa úspešne darilo istý čas svoj románik tajiť. Po hercovom rozvode sa však prestali skrývať a bežne sa ruka v ruke ukazujú na verejnosti.

Nedávno ich na prechádzke nafotili aj paparazzi. Na nich sa síce hrdličky príliš neusmievali, ale inak vraj mali skvelú náladu. Spoločnosť im robil štvornohý milačik. Nechajme sa prekvapiť, či brunetka urobí časom z Mr. Beana trojnásobného otecka.    

Rowan Atkinson na prechádzke s milenkou Louise Ford a ich štvornohým miláčikom.
Zobraziť galériu (7)
Rowan Atkinson na prechádzke s milenkou Louise Ford a ich štvornohým miláčikom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rowan AtkinsonMr. Bean
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu