Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známy herec zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov: Stal sa trojnásobným otcom!

Jared Padalecki Zobraziť galériu (3)
Jared Padalecki (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Jared Padalecki, známy najmä ako Sam Winchester zo seriálu Hrozba z temnoty (2005) či ako Dean Forester z populárneho projektu Ženy z rodu Gilmorovcov, sa stal trojnásobnými otcom. Jeho manželka, herečka Genevieve Cortese Padalecki, priviedla 17. marca na svet dievčatko, ktorému dali meno Odette Elliott.

So šťastnou správou sa 36-ročná mamička podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej drží dcérku v náručí. Dvojica, ktorá sa zoznámila počas nakrúcania štvrtej sezóny spomínaného projektu, už spolu vychováva dvoch synov - štvorročného Thomasa Coltona a dvojročného Shepherda. Očakávanie tretieho prírastku do rodiny oznámil 34-ročný rodák z texaského San Antonia v novembri v televíznej relácii Live with Kelly. 

Jared Padalecki je okrem spomínaného Sama Winchestra zo seriálu Hrozba z temnoty známy aj ako Dean Forester z populárneho projektu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) a jeho pokračovania s podtitulom A Year in the Life (2016). Diváci a diváčky si ho môžu pamätať aj zo snímok ako Let Fénixa (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Krutá hra (2005) či Piatok trinásteho (2009). Genevieve Cortese Padalecki si okrem Hrozby z temnoty zahrala aj v projektoch Deti Ameriky (2005), Wildfire (2005 - 2008) či FlashForward (2009 - 2010). 

Viac o téme: Jared Padalecki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu