Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Soulový lámač sŕdc John Legend skoro prišiel o majland: Zlodeja chytili v poslednej chvíli

Chrissy Teigen, John Legend Zobraziť galériu (6)
Chrissy Teigen, John Legend (Zdroj: instagram/ Rankin for LOVE magazin a youtube.com)

LOS ANGELES - Americkému spevákovi Johnovi Legendovi ukradli vo štvrtok na Medzinárodnom letisku Johna F. Kennedyho v New Yorku tašku, v ktorej mal okrem iného manžetové gombíky v hodnote 25-tisíc dolárov (v prepočte približne 23-tisíc eur).

Ku krádeži došlo, keď sa spolu s manželkou, modelkou Chrissy Teigen a ich dcérou Lunou vracal z dovolenky v Maroku a na chvíľu nechal bez dozoru letiskový vozík, na ktorom mal batožinu. Krádež zachytila bezpečnostná kamera, pričom policajti zo záznamu identifikovali zlodeja, ktorým bol 63-ročný taxikár Agusto Hilario.

Ten na spomínanom letisku kradne tak často, že policajti poznajú aj jeho telefónne číslo. Jeden z nich mu preto priamo zavolal a vyzval ho, aby tašku vrátil. „Povedal, že ju zanesie na straty a nálezy. My sme však povedali, aby ju doniesol nám a potom sme ho zatkli," uviedol hovorca polície. Hilaria následne obvinili z krádeže a tašku vrátili 38-ročnému interpretovi.

John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol rappera Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom priemysle. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi ako Jay Z, Alicia Keys či Lauryn Hill. Po spomínanom debute nasledovali sólovky Once Again (2006), Evolver (2008), Love In The Future (2013) a Darkness And Light (2016).

Okrem toho vydal tiež štyri koncertné nahrávky, spoločný album s The Roots s názvom Wake Up! (2010) a podieľal sa aj na nahrávke Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D Music. Na konte má desať cien Grammy a získal tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014). Okrem hudby sa venuje aj herectvu, predstavil sa napríklad vo filme La La Land (2016). 

Viac o téme: John Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu