Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hit Moi Lolita zbožňoval každý: Takto dnes vyzerá tá malá pobehlica!

Alizée sa preslávila hitom Moi Lolita. Zobraziť galériu (10)
Alizée sa preslávila hitom Moi Lolita. (Zdroj: youtube.com)

PARÍŽ - K najväčším hitom roka 2000 nepochybne patrí skladba s názvom Moi Lolita. Mladučká speváčka Alizée (34) stvárnila v klipe dospievajúcu dievčinu, ktorá motá hlavu zrelým mužom. Dnes je z nej dospelá žena a určite nemá núdzu o nápadníkov. Atraktívna tmavovláska však v súkromí prežíva lásku ako vystrihnutú z romantického filmu.

Vyrástla z nej krásna žena! Hoci v našich končinách o speváčke Alizée nie je príliš počuť, v Francúzsku je stále slávna. Vydala viacero albumov, podporuje charitu a v priebehu rokov stihla svadbu, pôrod dcérky, rozvod a ďalšie manželstvo. 

Atraktívna umelkyňa sa totiž pred dvomi rokmi vydala za tanečníka Grégoire Lyonneta, s ktorým sa zblížila počas účinkovania vo francúzskej verzii šou Let´s Dance. Prvé miesto v súťaži tak pre tmavovlásku nebolo jedinou výhrou.

Za zmienku stojí, že Grégoire je veľký romantik. Alizée požiadal o ruku na pláži, kde zo sviečok vytvoril srdce. Na zásnubách bola prítomná aj speváčkina dcérka z prvého manželstva. Tá má s maminým novým manželom dobrý vzťah. „Keď som sa oženil s Alizée, tak trochu som si vzal aj Annilu. Prioritou mojej ženy je, aby bola jej dcéra šťastná a ja robím všetko pre to, aby boli šťastné obe,” prezradil v roozhovore pre gala.fr sympatický tanečník. Dnes kráska oslavuje svoje 34. narodeniny. Prajeme všetko najlepšie!

Takto aktuálne vyzerá speváčka Alizée.
Zobraziť galériu (10)
Takto aktuálne vyzerá speváčka Alizée.  (Zdroj: Instagram)

Alizée
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Alizée sa pred dvomi rokmi vydala za tanečníka Grégoire Lyonneta, s ktorým vyhrala francúzsku verziu šou Let´s Dance.
Zobraziť galériu (10)
Alizée sa pred dvomi rokmi vydala za tanečníka Grégoire Lyonneta, s ktorým vyhrala francúzsku verziu šou Let´s Dance.  (Zdroj: Instagram)

VIDEO: Pripomeňte si hit roku 2000 - Moi Lolita.

Viac o téme: Alizée
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu