Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sharon Stone (59) zastavila čas: Žiadne vrásky, výstavný dekolt!

Sharon Stone Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - To snáď nie je možné! Známa herečka Sharon Stone oslávila nedávno 59. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Mladistvým výzorom a stále štíhlou postavou totiž ohúri, kdekoľvek sa objaví. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu, keď si hviezda filmu Základný inštinkt vyšla do spoločnosti. Aha, aká bola sexi!

Stále na to má! Časy, keď Sharon Stone provokovala vo filme Základný inštinkt, sú už dávno preč. Herečka však aj s pribúdajúcim vekom vyzerá skvelo a má sexepílu na rozdávanie. V sobotu večer sa zúčastnila spomienkovej akcie, ktorá sa konala na počesť legendárneho boxera Muhammada Aliho, a prítomným ukázala, že ešte nepatrí do starého železa. 

Mladistvo vyzerajúca herečka stavila na čierne šaty s hlbokým výstrihom. Ten odhaľoval prsia, pre ktoré je gravitácia neznámym pojmom. Blondínka sa udržiava v perfektnej kondícii a odmenou sú jej krivky, ktoré by jej mohli závidieť aj mnohé mladšie dámy. Za zmienku tiež stojí bezchybný mejkap a účes, ktoré jej tiež uberajú pár rokov. Tá Sharon je stále kočka, však?!

Sharon Stone si pokojne môže obliecť outfity s takýmto odvážnym výstrihom. Jej dekolt je totiž aj rok pred 60-tkou priam výstavný.
Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone si pokojne môže obliecť outfity s takýmto odvážnym výstrihom. Jej dekolt je totiž aj rok pred 60-tkou priam výstavný.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu