Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Top Gearu v bezvedomí: Nehoda na motorke!

Richard Hammond Zobraziť galériu (2)
Richard Hammond (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anglický televízny moderátor Richard Hammond mal nehodu na motorke, pri ktorej utrpel početné zranenia. Štyridsaťsedemročný rodák zo Solihullu spadol z motorky počas nakrúcania motoristickej relácie The Grand Tour v Mozambiku, pričom po páde upadol do bezvedomia.

Jeho kolega Jeremy Clarkson pre denník The Sun povedal, že Hammond "sa celkom vážne zranil", no do nemocnice nakoniec nešiel. Samotný Hammond následne na svojom blogu nehodu potvrdil. "Je to pravda. Počas nedávneho nakrúcania The Grand Tour v Mozambiku som spadol z motorky. Udrel som si hlavu a v podstate aj všetky ostatné časti tela okrem ľavého palca. Momentálne vám nemôžem povedať, ako a prečo k tomu došlo, to uvidíte priamo v programe," napísal Hammond, ktorý už v roku 2006 utrpel vážne poranenia hlavy pri nehode počas nakrúcania programu Top Gear.

Hammond a Clarkson boli od roku 2002 moderátormi spomínaného programu Top Gear, pričom o rok neskôr sa k nim pridal James May. Spoluprácu s projektom ukončili predvlani po tom, ako Clarkson v marci napadol jedného z producentov programu. Následne podpísali zmluvu so spoločnosťou Amazon na tri sezóny novej relácie The Grand Tour, ktorá mala premiéru vlani 18. novembra na streamovacej službe Amazon Prime.

Viac o téme: Top GearRichard Hammond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu