Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráľovnú Alžbetu asi porazí: To je špina!

Britská kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (9)
Britská kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nadšená určite nebude! Verejnosť sa o život britskej monarchie intenzívne zaujíma. Vedieť, čo sa deje za múrmi Buckinghamského paláca, by chceli mnohí. Zrejme aj preto vzniklo viacero filmov a seriálov, kde sú ústrednými postavami členovia kráľovskej rodiny. Najnovšie je na pretrase manžel kráľovnej Alžbety II. - princ Philip, ktorého počin s názvom The Crown vykresľuje v dosť nelichotivom svetle.

Hádam každá rodina má svoje tajomstvá. Výnimkou nie je ani tá kráľovská, ktorá by sa mala vyhýbať škandálom. Za pomerne šokujúcu záležitosť možno smelo označiť úspešný seriál s názvom The Crown, ktorý produkuje spoločnosť Netflix. Prvá séria mala premiéru minulý rok, tvorcovia aktuálne avizujú pokračovanie.

Druhá séria seriálu The Crown by sa mala zameriavať na obdobie rokov 1956 až 1964. V tomto období bolo meno princa Philipa často skloňované v súvislosti s neverou. Hovorilo sa o mileneckom romániku s viacerými celebritami. Spomenúť možno televíznu hviezdu Katie Boyle a herečku Pat Kirkwood, s ktorou mal mať pomer mesiac pred tým, než sa narodil jeho syn Charles.

„Vždy si myslel, že pravidlá sú pre všetkých ostatných a on si môže robiť, čo chce. Alžbetu podvádzal v podstate už od ich svadby,” vyjadril sa v minulosti pre médiá zdroj z kráľovského paláca. 

Tvorcovia seriálu The Crown sa netaja tým, že sa plánujú zaoberať práve princovou hriešnou minulosťou. Niet preto pochýb, že kráľovná z vyťahovania "zabudnutej špiny" nebude vôbec nadšená. 

Táto fotografia pochádza z roku 1957, keď manželstvo Alžbety II. a Philipa nebolo až také ideálne, akoby sa na prvý pohľad zdalo.
Zobraziť galériu (9)
Táto fotografia pochádza z roku 1957, keď manželstvo Alžbety II. a Philipa nebolo až také ideálne, akoby sa na prvý pohľad zdalo.  (Zdroj: SITA)

Kráľovná Alžbeta II. vraj pred neverami svojho muža zatvárala oči.
Zobraziť galériu (9)
Kráľovná Alžbeta II. vraj pred neverami svojho muža zatvárala oči.  (Zdroj: SITA)

Kráľovnú Alžbetu II. a princa Philipa stvárňujú v počine The Crown herci Claire Foy a Matt Smith.
Zobraziť galériu (9)
Kráľovnú Alžbetu II. a princa Philipa stvárňujú v počine The Crown herci Claire Foy a Matt Smith.  (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu