Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Celebrita nahá vo vlnách: Sama na pláži a vtom... Paparazzi!

Frenchy Morgan Zobraziť galériu (5)
Frenchy Morgan (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ - Aká náhodička! Hoci Frenchy Morgan (41) nepatrí medzi vychytené a obľúbené celebrity, kdekoľvek sa objaví, má v pätách bulvárnych fotografov. Tých sa preplastikovaná silikónka usiluje zaujať najmä pretŕčaním holého tela. Inak tomu neobolo ani počas dovolenky na Havaji, kde sa blondínka vrhla do vĺn tak, ako ju Boh a plastickí chirurgovia stvorili.

Ach jaj! Frenchy Morgan má na konte účinkovanie vo viacerých televíznych projektoch. Naposledy to bola šou Celebrity Big Brother, ktorej sa zúčastnila v roku 2014. Nedávno sa v médiách objavili informácie, že spoločne s ďalšími milovníkmi plastických operácií by mala mať vlastnú šou.

Kým sa vyžitá blondínka objaví na televíznych obrazovkách, snaží s zaujať ako vie. Keďže príliš neoplýva šarmom, krásou, ani talentom, o päť minút pozornosti žobroní pretŕčaním holého tela.

V týchto dňoch sa Frenchy nachádza na Havaji, kde na ňu na opustenej pláži natrafili paparazzi. Tým sa naskytol pohľad na jej nenalícenú tvár a nahé telo. Blondínka nevyzerala vôbec prekvapene. Práve naopak, dokonca im ochotne pózovala.  

Frenchy Morgan pobehovala po pláži celkom nahá.
Zobraziť galériu (5)
Frenchy Morgan pobehovala po pláži celkom nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Frenchy Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu