Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto má od romantiky ďaleko: Pretty Woman zdrogovaná na smrť!

Julia Roberts ako Pretty Woman Zobraziť galériu (7)
Julia Roberts ako Pretty Woman (Zdroj: Touchstone Pictures)

LOS ANGELES - Všetko malo byť inak! Kto by len nepoznal obľúbený film Pretty Woman. Ten už 27 rokov teší každú romantickú dušu. Chýbalo však málo a počin, v ktorom stvárnili ústredné postavy Julia Roberts (49) a Richard Gere (67), by sa niesol v úplne inom duchu. Prostitútka Vivian totiž pôvodne mala zomrieť.

Hoci Julia Roberts stvárnila vo filme Pretty Woman prostitútku, aj napriek tomu si ako Vivian získala sympatie hádam každého. Aj samontý počin je rovnako obľúbený. Veď, sledovať ako sa z ľahkého dievčaťa stáva krásna dáma, ktorá si získa srdce prachatého muža... No, hotová rozprávka!


Pozrite si tiež: Pikošky z filmu Pretty Woman: Podvod na divákov, problém so sexom aj brutálne zostarnutý krásavec!


Za zmienku stojí, že film mal mať úplne iný žáner a záver. Pracovný názov počinu bol 3 000 dolárov a zameriaval sa najmä na ťažký život prostitútok. „Chcel som reálne vykresliť svet hollywoodskej prostitúcie, temnú stránku sexuality a peňazí. Vivian sa na konci pôvodného scenára predávkovala drogami,” prezradil v jedom z rozhovorov scenárista J.F. Lawton. 

Ani Julia Roberts nebola nadšená zo zmeny koncepcie. Dokonca uvažovala o tom, že z úlohy Vivian vycúva. Čo poviete, urobila dobre, že sa napokon dala presvedčiť?

Viac o téme: Julia RobertsPretty Woman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu