Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Promi dcéra rovnako sexi ako slávna mama: Aha, najradšej je nahá!

Ireland Baldwin Zobraziť galériu (9)
Ireland Baldwin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vydarila sa im! Hoci manželstvo Kim Basinger (63) a Aleca Baldwina (58) nevydržalo, vzišla z neho dcéra Ireland (21). Tá zdedila maminu krásu, šarm a keďže bola prakticky od malička súčasťou šoubiznisu, hanblivosť je pre ňu neznámy pojem. Svetu sa rada ukazuje v Evinom rúchu a pohľad na ňu musí potešiť každého chlapa.

Šaty nepotrebuje! Reč je o modelke Ireland Baldwin. Tá v minulosti plnila stránky bulváru nie príliš pekným vzťahom so slávnym otcom Alecom. Dnes sa o ňu médiá zaujímajú najmä vďaka tomu, že rada vystavuje na obdiv svoje krivky.

Nahú fotku zverejnila blondínka na webe aj pred pár dňami. „Jedno z najviac uvoľnených a špeciálnych dobrodružstiev môjho života. Som vzrušená, z toho, čo prinesie budúcnosť,” napísala k fotke Ireland. Niet pochýb, že rovnako vzrušení sú aj chlapi, ktorí zablúdia na jej profil na sociálnych sieťach.  

Mužskí fanúšikovia nešetria komplimentami a Ireland bežne zahŕňajú slovami plnými obdivu. Prominentná cicuška je však už zhruba rok šťastne zamilovná do profesionálneho surfera Noaha Schweizera. 

Ireland Baldwin zase vystavila na obdiv svoje krivky.
Zobraziť galériu (9)
Ireland Baldwin zase vystavila na obdiv svoje krivky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ireland BaldwinKim Basinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu