Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Catherine Zeta-Jones na ulici: Otáčal sa každý! Keď uvidíte FOTO z postele...

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (9)
Catherine Zeta-Jones (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vyzerá fantasticky! Catherine Zeta-Jones má síce 50-tku na krku, no pribúdajúce roky jej na šarme vôbec neubrali. Na vlastné oči sa o tom presvedčili aj paparazzi, ktorí na ňu v uplynulých dňoch natrafili. Herečku zvečnili nahodenú v šatách, ktoré zvýraznili jej krivky a odhalili dokonale tvarované nohy. Že to 47-ročnej tmavovláske svedčí aj bez nánosov mejkapu dokazuje záber, ktorý ona sama zverejnila na instagrame.

Pozor, ide hviezda! Catherine Zeta-Jones je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. Imidž šedej myšky jej je cudzí a oveľa radšej vystupuje ako sebavedomá diva. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď ju bulvárni fotografi zvečnili cestou na nakrúcanie šou Jimmyho Kimmela.

Tmavovláska bola dokonale upravená a minišaty zvýraznili jej sexepíl. Ľudia na ulici sa za ňou zvedavo otáčali. Nuž, nejedna jej rovesníčka by chcela tak dobre vyzerať. Spokojný môže byť aj herečkin slávny manžel Michael Douglas. Tomu totiž nehrozí, že by sa krátko po prebudení svojej ženy naľakal. 

Catherine zverejnila na instagrame fotku priamo z postele, ktorá zachytáva jej prirodzenú tvár. „Pre mňa jednoznačne najkrajšia herečka! Michael je štastný muž!” znie jeden z mnohých ospevných komentárov pod záberom. Ako sa známa tmavovláska páči vám?

Catherine Zeta-Jones bola v uliciach neprehliadnuteľná.
Zobraziť galériu (9)
Catherine Zeta-Jones bola v uliciach neprehliadnuteľná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá prirodzená krása známej herečky Catheriny Zeta-Jones.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá prirodzená krása známej herečky Catheriny Zeta-Jones.  (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Catherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu